Új üzletszabályzat

Tisztelt Felhasználó!

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal VSFO/815-4/2023. számú határozatával jóváhagyta Társaságunk módosított üzletszabályzatát. A jóváhagyott üzletszabályzatot - mely részletesen tartalmazza a víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szerződéskötés feltételeit, a vízmérő leolvasással, számlázással, számlakifogással kapcsolatos információkat, valamint a Felhasználó és a Szolgáltató kötelezettségeit - a Hivatal határozatának jogerőre emelkedésének napjától, azaz 2023.12.14-étől alkalmazza Társaságunk.

Tájékoztató

Tisztelt Felhasználók!

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2024. június 19 - 2024. szeptember 30. között, a KEHOP-2.1.3-15-2017-00049 azonosító számú, „Rakamaz-Tiszanagyfalu Ivóvízminőség-javító Program” elnevezésű projekt lezárásaként – mely projekt során az újonnan megépült műtárgyak és tisztítástechnológiai elemek, berendezések folyamatos szabályzásait és beállításait, valamint a vízkormányzásokat végzik a szakemberek – próbaüzemet folytat. A próbaüzem során a csúcsfogyasztás időszakaiban az ivóvízhálózaton (Rakamaz, Tímár, Tiszanagyfalu és Szabolcs ivóvízhálózatán) a víznyomás csökkenésére és nyomáslengésekre, vízzavarosodásra lehet számítani. Az okozott kellemetlenségért előre is köszönjük megértésüket és türelmüket.

FIGYELEM, CSALÓK ÉLHETNEK VISSZA A NYÍRSÉGVÍZ ZRT. NEVÉVEL ÉS TEVÉKENYSÉGÉVEL

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. tájékoztatja tisztelt Felhasználóit, hogy a társaság mérőhely ellenőrzést végző munkatársai minden esetben dokumentáltan (hozzájárulást kérve és jegyzőkönyvet adva) végzik ellenőrzési feladataikat, mely dokumentációból egy példányt a felhasználók számára is átadnak.

Kérjük a tisztelt Felhasználókat, szíveskedjenek meggyőződni arról, miszerint valóban a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. munkatársai keresték fel Önöket, továbbá kérjük, hogy amennyiben csalás áldozataivá váltak, értesítsék társaságunkat (központi telefonszám: 06-42/523-600) és a rendőrséget!

FIGYELEM, CSALÓK ÉLHETNEK VISSZA A NYÍRSÉGVÍZ ZRT. TEVÉKENYSÉGÉVEL

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. tájékoztatja tisztelt Felhasználóit, hogy a társaság munkatársai szolgáltatási területükön családi házakban nem ellenőriznek vízminőséget, nem vizsgálják a belső hálózatot, ahogyan fürdőszobai és konyhai csapokból sem vesznek vízmintát! A közműszolgáltató munkatársai évente egy alkalommal csak a vízmérőt olvassák le, azt céges egyenruhában, igazolvánnyal teszik. A ház belső vízhálózatával nem foglalkoznak és nem ellenőriznek szúrópróbaszerűen.

Ezért kérjük Felhasználóinkat, hogy amennyiben a fentebb nevezett tevékenységekkel próbálnak bejutni otthonaikba, ne engedjék be a csalókat, továbbá kérjük, értesítsék társaságunkat és a rendőrséget!

Oldalak