Általános tájékoztatás

Tájékoztatás – 2020.03.23.

Tájékoztatjuk tisztelt lakossági felhasználóinkat, hogy 2020.03.23-tól további rendelkezésig a fogyasztásmérő leolvasást és minden személyes kontaktussal járó tevékenységet az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása, az Önök és munkatársaink egészségének megóvása érdekében felfüggesztjük.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a nem lakossági felhasználóinkat írásban tájékoztatjuk.

A lakosság részére az intézkedés feloldásáig kéthavonta a korábbi fogyasztási adatoknak megfelelően készítjük a víz- és csatornadíj számlákat, ezért kérjük, hogy csak abban az esetben közöljenek mérőállást, ha a fogyasztásukban lényeges változás történt.
Mérőállás bejelentését e-mailben, telefonon és írásban tehetik meg!

Amint arról a korábbiakban már tájékoztattuk tisztelt ügyfeleinket, a koronavírus ivóvízzel nem terjed, a csapvíz biztonságos, kiváló minőségű és a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer. A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. megbízható szolgáltatást nyújt a nap 24 órájában, munkatársaink veszélyhelyzetben is biztosítják a folyamatos ivóvíz-szolgáltatást, valamint a szennyvíz szakszerű, biztonságos elvezetését és megtisztítását. Társaságunk teszi a kötelességeit, kérjük tisztelt ügyfeleinket, segítsék Önök is munkánkat számláik pontos, időbeni befizetésével.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

További információ