-- Adatkezelési tájékoztató letöltése --

Kérünk minden jelentkezőt, hogy amennyiben hozzájárul a pályázati anyagában megadott személyes adatai, benyújtástól számított további 2 évig történő kezeléséhez, úgy kérjük, az alábbi szöveget szerepeltesse a benyújtásra kerülő pályázati anyagában:

"Jelen nyilatkozatommal a hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a pályázatommal kapcsolatos személyes adataimat a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. annak benyújtásától számított két évig tovább kezelje a betöltendő állásra történő jelentkezés, a kiválasztási eljárásban történő részvétel céljából. Amennyiben a végzettségemnek, szakmai tapasztalatomnak megfelelő munkakör kerülne meghirdetésre, arról értesítést kapjak."

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. irányítástechnikai műszaki munkatársat keres

A munkakörben ellátandó feladatok:
- A Társaság irányítástechnikai eszközeinek, berendezéseinek és az ahhoz kapcsolódó területek folyamatos működésének biztosítása, a gépek, berendezések karbantartási feladatainak koordinálása.
- A társaság irányítástechnikai rendszerének fejlesztése, üzemeltetése, karbantartása.

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. szennyvízgépészeti üzeméhez elektronikai műszerész munkatársat keres

A munkakörben ellátandó feladatok:

- A Társaság irányítástechnikai eszközeinek, berendezéseinek és az ahhoz kapcsolódó területek folyamatos működésének biztosítása, a gépek, berendezések karbantartási feladatainak elvégzése.
- Elektronikai mérőeszközök, berendezések beüzemelése.

Alkalmazási feltétel: